Αίτηση κράτησης

Ευρύτερη περιοχή

Βρίσκεστε στην πιο όμορφη πλευρά του Πηλίου και είναι ευκαιρία να εξερευνήσετε κάθε περιοχή του βουνού, τόσο ορεινή όσο και παραθαλάσσια. Κάθε εποχή εδώ έχει τη μαγεία της και το δικό της χρώμα, άσπρο-γκρι το χειμώνα, πράσινο-βιολετί-άσπρο την άνοιξη, γαλάζιο το καλοκαίρι, κίτρινο-καφέ το φθινόπωρο.

Μένοντας στη Ζαγορά είναι εύκολο, σε διαδρομή περίπου μισής ώρας έως 45 λεπτών, να επισκεφθείτε γνωστά χωριά όπως το Πουρί, που φημίζεται για τη θέα του, την Μακρυράχη, γνωστή για τα λουλούδια της, το Ανήλιο, την Τσαγκαράδα, τον Κισσό, το Μούρεσι. Επίσης έχετε την ευκαιρία στις καλοκαιρινές σας διακοπές να εναλλάσετε διάφορες όμορφες παραλίες της περιοχής όπως το Χορευτό, η Ανάληψη, η Ελίτσα, οι Άγιοι Σαράντα, ο Άγιος Ιωάννης, η Νταμούχαρη, ο Μυλοπόταμος, η Πλάκα, η παραλία του Παπά νερό, η Φακίστρα και όχι μόνο…

Στις χειμερινές σας διακοπές μπορείτε να επισκεφθείτε την κορυφή του βουνού και να κάνετε σκι στο χιονοδρομικό κέντρο `Αγριόλευκες` ή να πιείτε μια ζεστή σοκολάτα στο σαλέ και να γευθείτε πηλιορείτικες γεύσεις στις παραδοσιακές ταβέρνες.